Τελευταία νέα

 • ΔΟΕ - Είσοδος των εκπαιδευτικών στα πρατήρια του στρατού

  Published by uploader1 on Δευ, 06/17/2019 - 11:29
  Περίληψη ανάρτησης: 

  Με την απόφαση Φ.400/120/14840/1-3-2019 του Υπουργού Εθνικής Άμυνας (μετά την θετική ανταπόκριση του αναπλ. Υπουργού Εθν. Άμυνας κ. Παν. Ρήγα), ικανοποιήθηκε το αίτημα των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών για είσοδο των εκπαιδευτικών στα πρατήρια του στρατού  και στο Πρατήριο του Ναυτικού  σε όλη την Ελλάδα. Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έπειτα από επικοινωνία του με τις αρμόδιες υπηρεσίες και προκειμένου να αποφευχθούν γραφειοκρατικές διαδικασίες που για να γίνουν ολοκληρωμένα και να έχουν ουσιαστικό νόημα, απαιτούν χρόνο, σας ενημερώνει ότι οι εκπαιδευτικοί μέλη της Δ.Ο.Ε.  μπορούν να εισέρχονται στα πρατήρια με την επίδειξη της Ταυτότητας Εκπαιδευτικού της Δ.Ο.Ε. ή, αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι κάτοχοί της, με μια βεβαίωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (του οποίου είναι μέλη) με την οποία θα βεβαιώνεται ότι αποτελούν οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του.   Θα πρέπει επίσης να έχουν μαζί τους, ώστε να την επιδεικνύουν αν τους ζητηθεί, την αστυνομική τους ταυτότητα.

 • ΔΟΕ - Αποκλεισμός αναπληρωτών από διορισμούς λόγω παραβόλων

  Published by uploader1 on Δευ, 06/17/2019 - 11:27
  Περίληψη ανάρτησης: 

  Όπως, δυστυχώς, φαίνεται, πέρα από τους αποκλεισμούς που αποφασίστηκαν από Υπουργείο Παιδείας και Α.Σ.Ε.Π. (όπως των συναδέλφων που δεν έχουν εξομοίωση) ο τρόπος με τον οποίο οργανώθηκε η διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων οδηγεί και σε άλλους. Είναι πολλές οι διαμαρτυρίες συναδέλφων αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κίνδυνο αποκλεισμού από τον ενιαίο πίνακα γιατί φέρονται ότι δεν πλήρωσαν έγκαιρα το απαιτούμενο παράβολο εξ’ αιτίας δυσλειτουργίας του συστήματος και όχι από δική τους υπαιτιότητα.

 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - Καταγγελία για την αυθαιρεσία εργοδοτών στα Χανιά σε βάρος εργαζόμενων μαθητών

  Published by uploader1 on Δευ, 06/17/2019 - 11:26
  Περίληψη ανάρτησης: 

  Τέσσερις από τους έξι μαθητές του εσπερινού Λυκείου Χανίων έχασαν το δικαίωμα να δώσουν Πανελλήνιες Εξετάσεις καθώς η εργοδοσία δεν τους επέτρεψε ούτε καν να αλλάξουν βάρδια, όπως και οι ίδιοι είχαν ζητήσει, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Μάλιστα η διευθύντρια του σχολείου που ενημέρωσε για το απαράδεκτο αυτό γεγονός ανέφερε ότι είχε προτείνει να επικοινωνήσει το σχολείο με τους εργοδότες, αλλά οι μαθητές αρνήθηκαν κάτι τέτοιο, «φοβούμενοι μη χάσουν τη δουλειά τους ή τα αρνητικά σχόλια από τους συναδέλφους τους».

 • ΔΟΕ - Εκδήλωση ενδιαφέροντος για κατασκηνώσεις Υπουργείου Παιδείας στο Ζούμπερι

  Published by uploader1 on Δευ, 06/17/2019 - 11:25
  Περίληψη ανάρτησης: 

  Λειτουργεί φέτος για πρώτη φορά, έπειτα από επανειλημμένα αιτήματα των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών,  για τους εκπαιδευτικούς μέλη της Δ.Ο.Ε και της Ο.Λ.Μ.Ε. η κατασκήνωση στην περιοχή Ζούμπερι του Δήμου Μαραθώνα (Άγιος Ανδρέας). Τα καταλύματα του Αγ. Ανδρέα είναι ένα σύνολο ανεξάρτητων κλιματιζόμενων οικίσκων δυναμικότητας έως 4 κλινών, με ψυγείο και WC,  όπου θα φιλοξενηθούν οι εκπαιδευτικοί με τις οικογένειές  τους. Η διάρκεια της παραμονής ορίζεται σε 14 ημέρες.

 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - Εκδρομή Συλλόγου

  Published by uploader1 on Τετ, 06/05/2019 - 17:44
  Περίληψη ανάρτησης: 

  Ο Σύλλογός μας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή το Σάββατο 15 Ιουνίου στο Λαύριο. Θα επισκεφθούμε το Ορυκτολογικό Μουσείο και το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, θα ξεναγηθούμε στις εγκαταστάσεις τους, θα κάνουμε βόλτα στην πόλη. Η ξενάγηση στο Ορυκτολογικό Μουσείο και στο Τεχνολογικό Πάρκο είναι δωρεάν, ενώ το κόστος συμμετοχής στην εκδρομή ανέρχεται στα 7 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για τα παιδιά.

  Συνημμένο αρχείο: 
 • ΔΟΕ - Οριστική Ημερήσια Διάταξη 88ης Γενικής Συνέλευσης

  Published by uploader1 on Παρ, 05/31/2019 - 09:47
  Περίληψη ανάρτησης: 

  Σύμφωνα με τα άρθρα 33, 34, 37, 38, 40 του Καταστατικού της Δ.Ο.Ε., καλούμε τους Αντιπροσώπους των Συλλόγων - Μελών της, στην 88η Τακτική Γενική Συνέλευση του Κλάδου, στις 23, 24, 25 και 26 Ιουνίου 2019, στην Αθήνα, για λήψη αποφάσεων στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης. Η Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 37, παράγραφος 1 του Καταστατικού της Δ.Ο.Ε., βρίσκεται σε απαρτία, αν παραβρίσκεται σ’ αυτή το ½ του συνόλου των Αντιπροσώπων  των οικονομικά τακτοποιημένων μελών της Δ.Ο.Ε., ανεξάρτητα από ποια μέλη προέρχονται οι παρόντες.

 • ΔΟΕ - Έκθεση Πεπραγμένων ΔΣ ΔΟΕ 2018-2019

  Published by uploader1 on Παρ, 05/31/2019 - 09:40
  Περίληψη ανάρτησης: 

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ο.Ε. που προέκυψε μετά το πέρας της 86η Γενική Συνέλευση του κλάδου και κατά τη διαδικασία των αρχαιρεσιών, στις 26 Ιουνίου 2017, παρουσιάζει, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο καταστατικό της Δ.Ο.Ε., την έκθεση πεπραγμένων για τον δεύτερο χρόνο της θητείας του (2018-2019).

 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - Υπερασπιζόμαστε τη συνδικαλιστική ελευθερία και δράση

  Published by uploader1 on Παρ, 05/24/2019 - 18:41
  Περίληψη ανάρτησης: 

  Θεωρούμε εντελώς απαράδεκτη οποιαδήποτε παρέμβαση ή φίμωση της συνδικαλιστικής ελευθερίας και δράσης. Πρόσφατα, όπως ενημερώθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, συνάδελφος-μέλος της παράταξης του ΠΑΜΕ δέχτηκε τηλεφώνημα από τη γραμματεία του δημάρχου Πειραιά, στο οποίο ρωτήθηκε με «ύφος άκρως ανακριτικό και επικριτικό» για τις συνδικαλιστικές θέσεις και προτάσεις της προς το ΔΣ του Συλλόγου μας! Το συμβάν αυτό είναι πέρα για πέρα απαράδεκτο και το καταδικάζουμε απερίφραστα. Η ελευθερία της συνδικαλιστικής δράσης είναι για μας αδιαπραγμάτευτη. Εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση στη συνάδελφο.

 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - Πρόσκληση στη Β΄ Τακτικη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας

  Published by uploader1 on Παρ, 05/24/2019 - 18:38
  Περίληψη ανάρτησης: 

  Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα γίνει την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά. Οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στην 88η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας θα γίνουν αμέσως μετά τη λήξη της στις 13:30 έως τις 18:30, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου. Για τη συμμετοχή στις εκλογές απαραίτητη είναι η αστυνομική ταυτότητα ή το βιβλιάριο υγείας. Η κατάθεση ψηφοδελτίων μεμονωμένων υποψηφίων ή παρατάξεων θα μπορεί να γίνει  στο Δ.Σ. του συλλόγου μέχρι την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019. Τα ψηφοδέλτια θα επικυρωθούν από τη συνεδρίαση του  Διοικητικού Συμβουλίου τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα 17:00 στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά.

Σελίδες